خورش مرغ و بادمجان

خورش مرغ و بادمجان

مواد لازم :
بادمجان – یک کیلوگوشت مرغ – ۷۵۰ گرمپیازداغ – دو قاشق سوپخوریرب گوجه‌فرنگی – دو قاشق سوپخوریغوره – ۳۰۰ گرمنمک، روغن و زردچوبه – به میزان لازمگوجه‌فرنگی ریز – در صورت تمایل چند عددطرز تهیه :بادمجان‌ها را پس از پوست کندن و گرفتن تلخی آب آن را در روغن سرخ کرده، کنار می‌گذاریم. مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده با کمی روغن تفت می‌دهیم، سپس رب، پیاز داغ، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم نیم‌پز ‌شود. وقتی که مرغ‌ها نیم‌پز شد، بادمجان‌های سرخ شده را روی مرغ‌ها چیده و غوره را هم روی آن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا مرحله پخت کامل شود. می‌توان گوجه‌فرنگی‌ها را هم روی بادمجان‌ها گذاشت تا بپزد یا این که در کمی روغن سرخ کرده و پس از کشیدن خورش دور ظرف چید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا