مواد لازم :
گوشت مرغ ۱۲۵۰ گرمهویج ۵۰۰ گرمپوست نارنگی ۱ فنجانروغن ۲۰۰ گرمپیاز ۳ عددخلال پسته ۳ قاشق سوپخوریخلال بادام ۳ قاشق سوپخوریآب لیموترش ۳ قاشق سوپخوریشکر ۳ قاشق سوپخوریآرد سفید ۱ قاشق سوپخوریزعفران ۱ قاشق مرباخورینارنگی ۱۰۰۰ گرمنمک قدری طرز تهیه :مرغ تمیز کرده و شکم خالی باشد , پوست نارنج یا نارنگی خلال باشد , پسته و بادام خلال باشد , زعفران سائیده باشد .ابتدا خلال پوست نارنگی را دوبار در آب سرد می جوشانیم و در ظرفی می ریزیم تا یک شب بماند , آب خلال را دو سه بار عوض می کنیم تا تلخی خلال گرفته شود , بعد پیاز را خرد و با روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود , بعد مرغ را بدقت تمیز می کنیم و با دو لیوان آب داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگذاریم نیم پز شود آنگاه آرد را در یک قاشق روغن سرخ می کنیم و داخل مرغ میریزیم , سپس هویج را پوست می کنیم و خلال می کنیم یا از ماشین مخصوص خلال کردن رد می کنیم و با خلال نارنگی تلخی گرفته به مرغ می افزائیم سپس آب لیمو و شکر و زعفران سائیده شده با مقدار کافی نمک می ریزیم و حرارت خورش را ملایم می کنیم تا خورش آهسته بجوشد و مواد داخل آن پخته شود و خورش به روغن بیافتد و آب نداشته باشد , آنگاه نارنگی ها را از پوست دوم در می آوریم و آماده می گذاریم و خورش را در ظرف می کشیم , ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه کنیم و در ظرفی بگذاریم , نارنگی ها را روی خورش میریزیم و کمی از سس خورش روی نارنگی می دهیم و خلال پسته و بادام را روی خورش می پاشیم , ممکن است مغز نارنگی را یک طرف ظرف خورش بریزیم تا فقط گرم شود بعد آهسته با کفگیر بیرون بیاوریم و کنار بگذاریم و بعد از کشیدن خورش روی آن بریزیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.
خورش نارنگی
- آذر ۲۵, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 95 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, نارنگی ، هویج ، گوشت مرغ