مواد لازم:
گوشت ران یا ماهیچه گوسفند ۷۵۰ گرمهویج نیم کیلو به نیم کیلوپیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوریرب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوریزعفران سائیده یک دوم قاشق چایخوری آلو ۱۵۰ گرمآبلیمو یا آب نارنج یک دوم استکانشکر یک قاشق سوپخورینمک به مقدار کافیطرز تهیه:گوشت را چند تکه کرده، کمی تفت می دهیم و می گذاریم با پیاز و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم بپزد. هویج ها را پوست گرفته، به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. به را هم به اندازه ۲×۲ سانتی متر خرد کرده و با هویج کمی سرخ می کنیم. آلوها را هم کمی سرخ می کنیم . هویج و به و آلو را به گوشت اضافه می کنیم تا با گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم و با زعفران حل شده، شکر ، کمی نمک و آبلیمو یا آب نارنج به خورش اضافه می کنیم. خورش باید کم آب و جا افتاده باشد.یادآوری:۱- این خورش را با مرغ هم می توانید بپزید.۲- به جای آبلیمو یا آب نارنج می توانید از یک لیوان آب پرتقال استفاده کنید که در این صورت طعم بسیار خوبی خواهد گرفت.
خورش هویج و به

- آذر 25, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 141 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, هویج ، به ، آلو
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
تاثير گذاري
۱۳۹۲/۰۱/۰۱
تأثیرات ایمان در پیشرفت علم
۱۳۹۲/۰۹/۰۶
چرا بچه ها دروغ مي گويند؟
۱۳۹۳/۰۹/۱۵