خورش هویج و به

خورش هویج و به

مواد لازم:
گوشت ران یا ماهیچه گوسفند ۷۵۰ گرمهویج  نیم کیلو به نیم کیلوپیاز سرخ شده  ۳ قاشق سوپخوریرب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپخوریزعفران سائیده یک دوم قاشق چایخوری آلو  ۱۵۰ گرمآبلیمو یا آب نارنج  یک دوم استکانشکر  یک قاشق سوپخورینمک  به مقدار کافیطرز تهیه:گوشت را چند تکه کرده، کمی تفت می دهیم و می گذاریم با پیاز و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم بپزد. هویج ها را پوست گرفته، به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. به را هم به اندازه ۲×۲ سانتی متر خرد کرده و با هویج کمی سرخ می کنیم. آلوها را هم کمی سرخ می کنیم . هویج  و به و آلو را به گوشت اضافه می کنیم تا با گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم و با زعفران حل شده، شکر ، کمی نمک و آبلیمو یا آب نارنج به خورش اضافه می کنیم. خورش باید کم آب و جا افتاده باشد.یادآوری:۱- این خورش را با مرغ هم می توانید بپزید.۲- به جای آبلیمو یا آب نارنج می توانید از یک لیوان آب پرتقال استفاده کنید که در این صورت طعم بسیار خوبی خواهد گرفت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا