خورش چینی با گوشت

خورش چینی با گوشت

مواد لازم :
گوشت راسته گوساله  ۱ فنجانفلفل قرمز دلمه ای  ۱ فنجانآناناس خرد شده , کنسرو  ۱ فنجانآرد ذرت  ۱ قاشق سوپخوریسس سویا  ۴ قاشق سوپخوریسیر  ۲ عددکره  ۱۰۰ گرمفلفل  قدرینمک  قدری طرز تهیه :یک لیوان گوشت راسته خورد شده بدون استخوان باشد , فلفل سبز و قرمز دلمه ای خورد شده باشد , کمپوت آناناس خورد شده باشد.سیر را نرم میکوبیم کره را در ظرف مناسبی میریزیم روی آتش میگذاریم تا اب بشود , سیر را در کره میریزیم و هم میزنیم تا کمی سرخ شود , مرغ را اضافه میکنیم و می گذاریم تا آب مرغ کشیده شود , فلفل خورد شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم تا فلفل نیز کمی سرخ و نرم شود , آرد ذرت را اضافه می کنیم و سویا سس را میریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل میزنیم , نصف لیوان از آب کمپوت آناناس داخل مواد میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد تا تمام مواد پخته شده سس آن کمی غلیظ شود , در آخر کار یک لیوان کنسرو آناناس خورد شده را اضافه میکنیم , کافی است که آناناس فقط گرم شود . 
نکته : در این خورش می توان به جای گوشت گوساله از گوشت مرغ استفاده کرد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا