خوشمزه‌ترین شیرینی‌های “سرطان زا”

خوشمزه‌ترين شيريني‌هاي "سرطان زا"

روغن‌ها و مواد به کار رفته در شیرینی‌ها باعث می‌شوند تا این مواد خوراکی خوشمزه و لذیذ به عامل بروز سرطان‌ها تبدیل شوند.
شیرینی‌ها هنگامی که وارد “معده” می‌شوند باعث آزاد کردن گاز و به وجودآمدن مواد مضر در بدن می‌شوند که بدن نمی‌تواند آن‌ها را دفع کند.بررسی‌های دانشمندان نشان می‌دهند هر ۱ عدد “شیرینی دانمارکی” و یا خامه‌ای نیازمند ۳ الی ۴ ساعت ورزش تند و مناسب و سریع است تا کالری آن را از بین ببرد این در حالی است که قند مضر موجود در شیرینی‌ها کاملا با فعالیت و ورزش از بین نمی‌برد.مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهند، که نوعی سم باکتریایی در شیرینی‌ها وجود دارد که با “سیستم ایمنی بدن” مبارزه می‌کند و باعث تغییر رنگ پوست و ناخن نیز می‌شود.نتایج مطالعات نشان می‌دهند که شیرینی‌ها و مواد قندی که قند پنهان فراوان بسیار زیادی دارند تهدیدی جدی برای سلامتی به شمار می‌روند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا