دالگورکی را از روی کتاب بهائیان بشناسید

دالگوركي را از روي كتاب بهائيان بشناسيد

قرن بدیع – صفحه ۱۳ نویسنده شوقی افندی مترجم نصراله مودت:
….با ادامه دوران زندان قهرا” درتنفیذ این رسالت جلیل وقفه حاصل می گشت این بود که به تقدیرات الهی وحکم نافذه سلطانی وسایل استخلاص آن یوسف رحمانی از چاه ظلمانی از هر جهت فراهم گردید وابواب سجن مفتوح شد از یک طرف وساطت …
قرن بدیع – صفحه ۱۳ نویسنده شوقی افندی مترجم نصراله مودت:
….با ادامه دوران زندان قهرا” درتنفیذ این رسالت جلیل وقفه حاصل می گشت این بود که به تقدیرات الهی وحکم نافذه سلطانی وسایل استخلاص آن یوسف رحمانی از چاه ظلمانی از هر جهت فراهم گردید وابواب سجن مفتوح شد از یک طرف وساطت ودخالت پرنس دالگورکی سفیر روس درایران که به جمیع وسایل درآزادی حضرت بهاء اله بکوشید ودر اثبات آن مظلوم آفاق سعی مشکور مبذول داشت از طرف دیگر اقرار واعتراف رسمی ملا شیخ علی ترشیزی ملقب به عظیم که درزندان حضور حاجب الدوله ومترجم سفارت روس ونماینده حکومت برائت حضرت بهاء اله را تاّ یید وبه صراحت دخالت وشرکت خویش را درحادثه رمی شاه اظها ر نمود
مقدمه چاپ اول
خطاب به بزرگترین مردان جهان
ای پیامبر راستین ای بزرگترین راهنمای  بشر ای ستوده ترین خلق الهی ، سر از خاک برآور وبنگر چگونه دینی که برای سعادت بشر آوردی دستخوش اغراض عده ای طمع کاران مردم فریب ودورویان بی همه چیز شده . مردم را می فریبند وآنا ن را از سعادت ابدی باز میدارند گواه باش که نشر این رساله فقط برای بیداری برادران ایمانی من است وجز این دیگر هوسی در سرندارم.
مقدمه چاپ دوم
انتشار چاپ های متعدد کتاب کینیاز دالگورکی چنانچه انتظارش می رفت مورد استقبال اکثریت روشنفکران ایرانی قرار گرفته وچون ورق زر، دست بدست ومحفل بمحفل میگردد.
اما اقلیت ناراضی نیز برعلیه این کتاب قیام نموده واظهاراتی درباره آن می نمایند ونمی خواهند به صحت مندرجات آن اقرا رکنند.
ما هم همین انتظار را داشتیم زیرا این کتاب به منزله تیشه ای بود که بخار بن فساد خورد وآن راریشه کن کرد با این حال آیا امکان داشت ، متولیان قدیمی این بتکده پوشالی که سالیان دراز از قبل آن متنعم شده اند به این بت شکنی ما اعتراض نکنند ودرعوض هو وجنجالی که را انداخته زبان به تبریک وتحسین بگشایند.؟!!!
ما میگوئیم این دینی است که سیاست جابرانه روسیه تزاری ( که با اراده متین لنین واستالین وکار گران ودهاقین ازبین رفت) برای ایران به ارمغان آورده است .
ای کسانی که میگوئید این کتاب ماخذ صحیحی ندارد بروید درمجله شرق ( ارگان کمیسر خارجی شوروی) زیر عنوان یک نفر سیاسی روحانی ، منتشر دراوت ۱۹۲۴و۱۹۲۵ همین یاداشتها را مطالعه نمائید.
درخاتمه از آقایانی که منکر این یاداشت ها شده اند سه سوال زیر را می نماید وچنانچه بارها متذکر شده ایم خدارا گواه می گیریم که جز نشر حق وحقیقت دردنیا آرزوئی نداشته ونخواهیم داشت .
1-     به چه مناسبت قنسول روس عکس دارکشیدن سید علی محمد باب را اگر قصدی دربین نبوده برمیدارد.
2-    وقتیکه میرزا حسینعلی ومیرزا یحیی درتهران دستگیر میشوند چرا سفیر روس ( کینیاز دالگورکی) درنزد ناصرالدین شاه به شفاعت رفته وشخصا” این دو برادر را از زندان خلاصی می بخشد وبه بغدادروانه مینماید.
3-   دینی که درایران درست شده اولین عبادت گاهش چرا درعشق آباد روسیه ساخته شده ؟!!
مقدمه چاپ سوم
با تاییدات خداوندمتعال برای سومین بار این کتاب در دسترس مردم کنجکاو وآنهائی که مایلند تاثیر سیاست دولت های اجنبی را درملت ضعیف ایران ببینند گذاشته میشود ما از چاپ ونشر این کتاب غرضمان استفاده مادی نبوده ونیست زیرا اشخاصی که با مطبوعات سروکار دارند میدانند درایران فقط دوصنف کتاب خریدار دارد.
یکی از کتابهائی که درروابط جنسی زیاده از حد مبالغه کند وصنف دیگر کتابهائی که هتاکی وفحش را به هر دسته ای ولو مقدس ترین افراد بحد نهائی رسانیده باشد از صنف اول کتابهای گل پری جون ولوند وافریدوت وشب عشق وچرخ فلک عشق ونصف شب عشق را برای نمونه میتوان ذکر کرد. ودرصنف دوم مطالب گوینده بصورت کتاب منتشر نشده وغالبا” جراید میدان اینگونه مبارزه است .
ولی چیزی که ما را وادار کرد در نشر این کتاب  اینقدر پافشاری بخرج دهیم بیدار کردن ذهن مشتی مردم ساده لوح از همه جا بی خبر بود.
انتشار این کتاب جارو جنجالی درروزنامه ها ومجلات بر پا کرد. وذهن آنهائی که به غفلت وارد این حزب سیاسی ( یا به عقیده خودشان مذهب ) شده بودند روشن شد وعده ای از کارمندان این حزب فهمیده ا ند پایه این مذهب روی نیر نگ هائی است .
ما اطمینان نداریم بهائیان درمقابل این خدمتی که ما به منظور روشن ساختن اذهان توده انجام می دهیم ساکت نشسته واز آزار ما خودداری کنند.بلکه هر لحظه منتظریم ، با تشبث به مقامات بیگانه ویا بیگانه پرستی که از آنها پشتیبانی می کند به ما لطمه هائی وارد سازند ولی درمقابل دفاع از حق ومبارزه با اجنبی پرست تحمل این مصائب اندک است بخدا پناه می بریم واز محمد بن عبدالله(ص) استمداد می خواهیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید