دریایی ها را جایگزین هوایی ها و زمینی ها کنید!

دریایی ها را جایگزین هوایی ها و زمینی ها کنید!

در تمام فرهنگ های دنیا هرچه از آب گرفته می شود قابل خوردن است و باید آن را با روش های مختلف طبخ کرد و خورد.موجودات دریایی مانند میگو ماهی خاصیت خونسازی فراوانی دارند به همین علت بسیار طرفدار دارند.بررسی ها نشان می دهند،مصرف ماهی اسید اوریک خون را بالا نمی برد و این در افراد نقرسی کمتر مشکل ساز می باشد.زیرا در افرادی که بیماری نقرس دارند مصرف گوشت قرمز باید خیلی محدود شود.گفتنی است، مصرف ماهی باعث چاقی نمی شود.چون چربی کمی همراه آن دارد. در حالیکه گوشت قرمز به دلیل چربی زیاد آن در صورت مصرف فراوان, می تواند سبب چاقی شود.بنابراین همانطور که بیان شد گوشت ماهی علاوه بر دارا بودن پروتئین خوب برای رشد و تامین نیازهای بدن, خواص مفید دیگری نیز دارد که برای پیشگیری از سکته ی قلبی و مرگ ناگهانی مفید است.نتایج مطالعات نشان می دهند دانشمندان با انجام مطالعه روی تغذیه هزاران داوطلب دریافتند افرادی که اکثر غذاهای مصرفی شان دریایی است از تناسب اندام بیشتری برخوردار هستند و کمتر گرفتار مشکلات و بیماری ها به ویژه دیابت و فشار خون بالا می شوند پس از مصرف زیاد آن ها غافل نشوید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا