ماری ویرجینیا مدرس زبان انگلیسی در دانشگاه الزهرا گفت: مسلمان شدن من به مثابه هجرت از ظلم به نور بود و همیشه به دنبال جستجوی این حقیقت بودم که انسانها نهایت به کجا راه میبرند.
وی افزود: کتاب نهج البلاغه حضرت علی (ع) بیشترین تاثیر را روی زندگی من داشت و تکامل را در من ایجاد کرد.
زن تازه مسلمان انگلیسی با بیان اینکه در اسلام جهاد در راه خدا نوعی جهاد اکبر محسوب میشود، اما زنان با استقامت و پایداری در کنار همسرانشان میتوانند در این جهاد اکبر سهیم باشند، ادامه داد: حرکت از تاریکی به سمت نور به تعبیری حرکت از صورت ظاهر به صورت باطن است که در حجاب متجلی میشود.
کماله رضا آوا از کشور ترکیه با بیان اینکه در کشور ترکیه افرادی که حجاب دارند مورد بیتوجهی و بیمهری قرار میگیرند، تصریح کرد: اما نور حجاب انسان را به خود جذب میکند و حاضر است تمام سختیها را تحمل کند.
وی افزود :کسی که اسلام میآورد در حقیقت تسلیم محض حقایق قرآنی میشود و کسی که تسلیم خداوند میشود در حقیقت به سعادت ابدی نایل میشود.
زن تازه ملسمان ترکیهای تمسک به حضرت زهرا (س) را عامل راهگشا به حقیقت ناب اسلام دانست و بیان داشت: در حقیقت من در هر زمانی که به سختی دچار میشدم با ذکر تسبیحات این بانوی بزرگ اسلام آرامش درونی مییافتم و سختیها برایم هموار میشد.
نرگس بلدچینو از کشور استرالیا از اسلام آوردنش خاطرات زیبایی نقل کرد و گفت: من کاتولیک به دنیا آمدم اما امروز شیوه زندگی من از زندگی غربی به اسلام تغییر کرده است، ۱۹ سالگی من بحرانیترین دوره زندگیام محسوب میشد، چرا که در این دوره از زندگی جوانان غربی در اختیار خودشان هستند و به هر گونهای که بخواهند پوشش انتخاب میکنند و هیچ کس حتی پدر و مادر حق دخالت در کار آنها را ندارد.
وی خاطرنشان کرد: نگرش غرب در مورد حجاب بسیار بسته است آنان حجاب را ظلم به زنان میدانند این در حالی است که حجاب هویتی است که موجب تقویت درونی فرد میشود.
زن تازه مسلمان استرالیایی با بیان اینکه پوشش ظاهری من موجب تغییر درون من شده است، اظهار داشت: در آن زمان بود که متوجه شدم از طریق این پوشش ظاهری است که هر روز بر دانستههای قلبی من افزوده میشود و شاهد دگرگونی خود بودم.
نرگس بلدچینو افزود: دو سال طول کشید تا بتوانم خانوادهام را متقاعد کنم که حجاب برایم از ضروریات است و آنها بر این اصرار من باور داشته باشند.