رولت خامه ای با توت فرنگی

رولت خامه ای با توت فرنگی

مواد لازم:آرد سفید ۱۲۰ گرمآرد ذرت ۳۰ گرمآب‌جوش دو قاشق غذاخوریشکر ۱۵۰ گرمتخم‌مرغ شش عددوانیل نصف قاشق چایخوریبیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوریطرز تهیه:زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و هم می‌‌زنیم به زرده، شکر و وانیل اضافه می‌‌کنیم تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم می‌‌زنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام می‌‌زنیم. آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌‌کنیم و آرام با همزن می‌‌زنیم.فر را با حرارت۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده، قالبی را که کف آن کاغذ پهن کرده‌ایم آماده می‌‌کنیم. (قالب به شکل مربع یا مستطیل باشد و مواد کیک باید به اندازه یک سانتی‌متر قالب را پر کند) مواد را در قالب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر می‌‌گذاریم تا بپزد توجه داشته باشید کیک خشک نشود. بعد کیک را از فر خارج و آن را از طول لوله می‌‌کنیم (می‌‌توانید از پارچه نمدار برای لوله کردن کیک استفاده کنید) و می‌‌گذاریم تا خنک شود. بعد خامه زده‌شده را روی کیک ریخته و صاف کرده و آن را باز لوله می‌‌کنیم. بعد روی رولت را با خامه و توت‌فرنگی تزئین می‌‌کنیم.برای تهیه خامه زده شده، ۲۰۰ گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شکر و ۲۰۰ گرم خامه قنادی هم می‌‌زنیم تا فرم بگیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا