مواد لازم :سبزی خوردن : ۱۵۰ گرم ساطوری شدهپنیر : ۱۵۰ گرمگردو ریز شده : ۱۰۰ گرمنان لواش : ۳ عددطرز تهیه :نان ها را ابعاد ۲۵ در ۴۰ برش زده، سبزی را ریز خورد کرده و با گردو و پنیر مخلوط کنید تا تمام مواد به خورد هم رود. یک کیسه فریز را پهن کنید و یک قسمت از نان لواش را روی آن بگذارید یک لایه نازک از مواد روی نان مالیده و نان دیگری را روی آن قرار دهید . سه بار این کار را تکرار کنید به طوری که لایه آخر شامل مواد باشد و با کمک نایلون که در زیر نان پهن کرده اید آن را به صورت رولت بپیچید. برای حدود دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خوب منسجم شود.سپس آن را به فاصله های یک سانتی متری برش بزنید و سرو کنید.