سالاد اندونزی

سالاد اندونزي

مواد لازم :سیب زمینی= نیم کیلوگوجه فرنگی= ۲ عدد متوسطنخود فرنگی= ۲۰۰ گرمکالباس=۳۰۰ گرمخیار شور= ۳۰۰ گرمسس مایونز= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس کاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا