مواد لازم :
سیب زمینی پخته ۱ فنجانلوبیا سبز ۰.۵ فنجاننخود فرنگی ۰.۵ فنجانلبو ۰.۵ فنجاننعناع ۰.۲۵ فنجانترخون ۰.۲۵ فنجانجعفری ساطوری شده ۰.۲۵ فنجانکالباس ۲ فنجانسس مایونز ۱ فنجانروغن زیتون ۳ قاشق سوپخوریسرکه ۳ قاشق سوپخوریخیار شور ۰.۵ فنجانفلفل قدرینمک قدریطرز تهیه :سالاد روس یا الویه را با انواع سبزیجات و گوشتهای پخته میتوان تهیه نمود اما باید دقت کرد اندازه های آن متناسب با هم باشند .سس مایونز را با سرکه , روغن زیتون , نمک , فلفل , نعناع , ترخان و جعفری خرد شده مخلوط میکنیم سایر مواد آماده شده را داخل این سس می ریزیم و بهم میزنیم آنگاه سالاد را در دیس میریزیم و اطراف آنرا با برگ کاهو و حلقه های گوجه فرنگی و خیارشور تریین میکنیم .
سالاد روس یا سالاد الویه با تزیین ژامبون یا کالباسسالاد روس یا سالاد الویه را در ظرف گردی می ریزیم روی آنرا صاف میکنیم بعد قطعات ژامبون یا کالباس را بشکل قیف لوله میکنیم و داخل آنرا کمی جعفری خرد شده با خیارشور خرد شده میریزیم , بعد با سس مایونز در قیف آنها را پر میکنیم و روی سالاد بشکل شعاع می چینیم و روی آنرا با زیتون هسته گرفته که کمی سس مایونز مالیده ایم تزیین میکنیم , برای تزیین لوله های ژامبون یا کالباس اگر بخواهیم سس مایونز غلیظ تر شود و بهتر شکل گیرد ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری سس مایونز را با ۲ تا ۳ عدد زرده تخم مرغ پخته شده سفت و رنده شده مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا نرم و لطیف شود بعد در قیف میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست
اشتراک گذاری این صفحه در :

بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
وظایف زن
۱۳۹۱/۱۲/۱۸
10 راز جاذبه که خانم ها می دانند ولی آقایون نه!
۱۳۹۱/۱۲/۲۱
در چه بخشی دستِ یاری برای امام زمان(عج) میگشایید؟!
۱۳۹۵/۰۷/۱۱