سالاد روس یا الویه

سالاد روس یا الویه

مواد لازم :
سیب زمینی پخته ۱ فنجانلوبیا سبز ۰.۵ فنجاننخود فرنگی ۰.۵ فنجانلبو ۰.۵ فنجاننعناع ۰.۲۵ فنجانترخون ۰.۲۵ فنجانجعفری ساطوری شده ۰.۲۵ فنجانکالباس ۲ فنجانسس مایونز ۱ فنجانروغن زیتون ۳ قاشق سوپخوریسرکه ۳ قاشق سوپخوریخیار شور ۰.۵ فنجانفلفل قدرینمک قدریطرز تهیه :سالاد روس یا الویه را با انواع سبزیجات و گوشتهای پخته میتوان تهیه نمود اما باید دقت کرد اندازه های آن متناسب با هم باشند .سس مایونز را با سرکه , روغن زیتون , نمک , فلفل , نعناع , ترخان و جعفری خرد شده مخلوط میکنیم سایر مواد آماده شده را داخل این سس می ریزیم و بهم میزنیم آنگاه سالاد را در دیس میریزیم و اطراف آنرا با برگ کاهو و حلقه های گوجه فرنگی و خیارشور تریین میکنیم .
سالاد روس یا سالاد الویه با تزیین ژامبون یا کالباسسالاد روس یا سالاد الویه را در ظرف گردی می ریزیم روی آنرا صاف میکنیم بعد قطعات ژامبون یا کالباس را بشکل قیف لوله میکنیم و داخل آنرا کمی جعفری خرد شده با خیارشور خرد شده میریزیم , بعد با سس مایونز در قیف آنها را پر میکنیم و روی سالاد بشکل شعاع می چینیم و روی آنرا با زیتون هسته گرفته که کمی سس مایونز مالیده ایم تزیین میکنیم , برای تزیین لوله های ژامبون یا کالباس اگر بخواهیم سس مایونز غلیظ تر شود و بهتر شکل گیرد ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری سس مایونز را با ۲ تا ۳ عدد زرده تخم مرغ پخته شده سفت و رنده شده مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا نرم و لطیف شود بعد در قیف میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید