سالاد فرانسوی

سالاد فرانسوی

مواد لازم :
کلم سفید=یک عدد کوچک

کالباس=۲ ورقه

کشمش=۱۰-۲۰ عدد

مغز گردو =۵ عدد(خرد شده )

سس سالاد سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود)
فلفل سیاه،نمک 

هویج رنده شده = مقداریطرز تهیه :
کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گردو و هویج رنده شده مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد گردو که به دو نیم شده استفاده کرد.این سالاد بسیار خوشمزه می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا