مواد لازم برای ۶ نفر:
لوبیای سفید=۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمتخم مرغ پخته شده سفت=۱ تا ۲ عددنعناع و جعفری خرد شده=۱ تا ۲ قاشق سوپخوریپیاز سفید متوسط=۲ تا ۳ عددزیتون سیاه=۱۰ تا ۱۲ عددنمک و فلفل=بقدر کافی
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون=۵ تا ۶ قاشق سوپخوریسرکه=۲ تا ۳ قاشق سوپخورینمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
بهتر است لوبیا را چند ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد. لوبیا را با مقداری آب و کمی نمک در ظرف مناسب با حرارت ملایم و دربسته می گذاریم کاملا بپزد ولی زیاد له نشود و فرم خود را از دست ندهد. روغن و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و لوبیا را در سس ریخته بهم می زنیم. تخم مرغ را پوست کنده قاچ می نمائیم. پیاز را پوست کنده می شوئیم و ظریف حلقه می بریم و حلقه ها را از هم جدا می نمائیم. سالاد را در ظرف گردی بشکل مخروط می ریزیم. زیتون را وسط لوبیا می ریزیم و با حلقه های پیاز و سبزی خرد کرده روی سالاد را تزئین می نمائیم .
سالاد لوبیا سفید
- اردیبهشت ۹, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 123 نفر
- برچسب ها : آشپزی, تخم مرغ, سالاد, فوت کوزه گری, لوبیا سفید, نعناع