مواد لازم:
نان تست / ۴ تکهقارچ / ۴ عددسیر ورقه شده / ۲ عددبرگ کاهو / ۴ عددسرکه / نصف پیمانهپنیر موزارلاروغن زیتونفلفل / یک قاشق چایخورینمک / به مقدار لازمطرز تهیه:۱- سیرها را خرد کنید.۲- روغن زیتون، سیر خرد شده، سرکه، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.۳- قارچها را به مدت ۲ ساعت در این مخلوط بخوابانید.۴- قارچهای خوابانده شده را کباب کنید تا نرم شوند.۵ – روی نان، پنیر بریزید و روی آن، قارچ و برگ کاهو را قرار دهید و نان دیگر را روی آنها بگذارید.
۶- ساندویچ قارچ کبابی آماده است .
این ساندویچ هندی، با طعم سیر و سرکه را امتحان کنید، حتما آن را میپسندید.
ساندویچ قارچ کبابی
- دی ۸, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 97 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, قارچ کبابی