مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد مصرف لبنیات همراه با “ریز مغذی ها” باعث افزایش کارایی مغز خواهد شد.
بدن در صبح فعالیتهای شیمیایی را در کمترین حالت خود انجام میدهد، از این رو بیشتر صبحها احساس خستگی و گرفتگی داریم.
بررسیها نشان میدهند برای آنکه صبحها بی حوصله و خسته نباشیم، و شاد و سرحال در محیط کار، مدرسه و … به نظر برسیم، باید نان، پنیر و گردو را فراموش نکنیم.
مصرف پنیر همراه با گردو که سرشار از “اسیدهای چرپ امگا ۳″ است، باعث ترشح نوعی هورمون در بدن میشود که به دنبال آن بدن سرحال شده و استرس و اضطراب از بدن دور میشود.
گفتنی است دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتند افرادی که صبحها صبحانه کامل میخورند، از تناسب اندام بیشتری برخوردارند و بدنشان سالمتر است، البته ساعت مصرف صبحانه نیز مهم است و بهترین زمان برای مصرف وعدهی صبحانه بین ساعت ۶ الی ۸ صبح است، زیرا در این بازه زمانی بدن مواد غذایی را جذب خود میکند.
مصرف نان، پنیر و گردو باعث افزایش”ضریب هوشی” شده و تمرکز ذهن را روی مسائل مختلف که درگیرشان هستیم افزایش میدهد.
ساندویچهایی برای”مغز”

- اردیبهشت 13, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 135 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, تقویت مغز, ریزمغذی ها, لبنیات, مغز
اشتراک گذاری این صفحه در :

بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶