مواد لازم:
کره کم چرب : ۳ قاشق غذاخوریژامبون گوشت : ۲ تکه خرد شده ، یک سانتی متریپیاز خرد و سرخ شده : ۲ عددزیره : ۱قاشق چایخوریترشی کلم : ۱ کیلو گرمماء الشعیر : ۱ فنجانسوسیس پخته شده : ۱ کیلوگرم طرز تهیه :
کره و ژامبون مرغ را در ظرف مخصوص مایکروویو بریزید و هم بزنید . بدون این که در ظرف را بگذارید ، آن را به مدت یک دقیقه با درجه بالا در مایکروویو حرارت دهید تا کره آب شود . سپس پیاز سرخ شده و زیره را پس از مخلوط کردن به ظرف بیفزایید . در ظرف را گذاشته و آن را به مدت پنج دقیقه با درجه بالا در مایکروویو حرارت دهید تا پیازها کاملا نرم شوند ، بعد ماءاشعیر و ترشی کلم را به مواد افزوده و آن را با چنگال هم بزنید تا کلم ها از یکدیگر جدا شوند و به هم نچسبند . در ظرف را گذاشته و آن را به مدت بیست دقیقه با درجه بالا در مایکروویو قرار دهید تا قسمت بیشتر ماء الشیر جذب مواد شود . سپس سوسیس های پخته را زیر مواد قرار داده ، در ظرف را گذاشته و آن را با درجه بالا به مدت پانزده دقیقه حرارت دهید تا کاملا داغ شده و بخار از آن بلند شود . خوراک سوسیس و ژامبون و کلم ترشی آماده شده و می توانید آن را میل کنید
سوسیس و ژامبون مرغ
- دی ۸, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 84 نفر
- برچسب ها : آشپزی, ترشی کلم, ژامبون, غذا, فوت کوزه گری, ماء الشعیر