سوپ قارچ و مرغ

سوپ قارچ و مرغ

مواد لازم:

قارچ= ۳۰۰گرم
 بال و گردن مرغ= حدود ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ شده= نصف قاشق غذاخوری
 هویج= ۲عدد
 نخود فرنگی= ۵۰ گرم
 فلفل دلمه ای خرد شده= یک قاشق غذاخوری
 جعفری خرد شده= یک قاشق غذاخوری
آرد گندم= سه قاشق غذاخوری
 کره= ۵۰ گرم
شیر= یک لیوان بزرگ
خامه= ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
 پودر سیر= ۴/۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک لیوان آب بگذارید بپزد تا به اندازه ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری شود . سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید. استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرد اضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.
توجه: این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا