شامی هویج

شامی هویج

مواد لازم:هویج ۲۰۰ گرمگوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرمرب گوجه فرنگی ۲ ق غپیاز رنده شده یک عددآرد نخودچی ۳ ق.ستخم مرغ ۳ عددنمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازمسرکه یک دوم پیمانهشکر ۶۰ گرمطرز تهیه:ابتدا گوشت مرغ چرخ کرده و سیب زمینی پخته شده و پنیر پیتزا را در یک کاسه ریخته پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده کاملا” مخلوط کرده و با دست ورز داده و یک کمی زعفران را که در آب جوش حل کرده به مایه اضافه می کنیم و کف ظرف نسوز را با روغن چرب کرده و مایه را در آن پخش می کنیم و در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه تا این مایع خودش را بگیرد ولی سرخ نشود و از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا سرد شود و به صورت مستطیل های کوچک بریده و در ارد غلتانده و در تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری زده و سرخ می کنیم و در ظرف با جعفری و گوجه فرنگی و لیمو ترش تزئین کرده و سرو می کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید