مواد لازم:شکر یک کیلوآب ۵۰۰ سی سیعرق نعناع ۲/۱ پیمانهسرکه سفید یک پیمانهکرم تارتار ۴/۱ قاشق چایخوریسفیده تخم مرغ یک عددرنگ سبز خوراکی ۲ تا ۳ قطرهطرز تهیه:ابتدا شکر را در ظرفی همراه با آب روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید سپس سفیده تخم مرغ را با چنگال زده اید به آن اضافه کنید تا تمامی جرم شکر گرفته شود شربت را صاف کرده و پس از شفاف شدن کرم تارتار را می افزاییم ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم حال عرق نعناع و سرکه را اضافه می کنیم مزه آنرا تست کنید در صورتی که عطر و ترشی آن مورد پسند است چند دقیقه دیگر می جوشانیم پس از سرد شدن شربت را در شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال قرارمی دهیم و مورد استفاده قرار می دهیم. و در آخر چند قطره رنگ سبز خوراکی به شربت می افزاییم.نکته: توجه داشته باشید که کرم تارتار جهت شفافیت و سفیده تخم مرغ جهت جرم گیری شکر مورد استفاده قرار می گیرد.
شربت سرکه انگبین سبز
- دی ۱۷, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 101 نفر
- برچسب ها : آشپزی, سرکه سفید, شربت, عرق نعناع, فوت کوزه گری, کرم تارتار, نوشیدنی و دسر