شش‌انداز بادمجان (غذای شمالی )

شش‌انداز بادمجان (غذای شمالی )

یک غذای شمالی گیاهی مناسب برای آنان که غذاهای گیاهی را ترجیح می‌دهند.

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان: چهار عدد درشت

پیاز: یک عدد درشت

گردوی نیم‌کوب شده: چهار قاشق غذاخوری

رب انار: سه قاشق غذاخوری

آب ولرم: یک و نیم لیوان

آب‌گوشت: یک لیوان

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: مقداری

طرز تهیه

بادمجان‌ها را پوست گرفته آن‌ها را ورقه ورقه می‌کنیم. سپس آن‌ها را نمک‌زده در آبکش قرار می‌دهیم تا آب‌سیاه آن خارج شود. سپس آن‌ها را شسته و خشک می‌کنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می‌کنیم. سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده کنار می‌گذاریم.

پیاز را با نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم؛ گردو را اضافه کرده تفت می‌دهیم. رب انار را با آب ولرم رقیق کرده، به مخلوط گردو اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی بجوشد. بادمجان‌ها را به همراه آب‌گوشت و فلفل سیاه به مخلوط سس اضافه کرده، آن‌ها را هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس در تابه را می‌گذاریم تا جا بیفتد.

چند نکته

در دستور اصلی از آب‌گوشت استفاده نمی‌شود، ولی استفاده ازآن‌جهت خوش‌طعم شدن غذاست و هم‌چنین بالا بردن ارزش غذایی آن برای گیاه‌خواران که از پروتئین گوشتی استفاده نمی‌کنند.

اگر رب انار شما ترش است از میزان کمتری استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا