مواد لازم:- آرد یک لیوان- تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد- آب یک لیوان- روغن جامد ۲ قاشق سوپخوری (یا کره)- شربت در صورتی که خواستیم بامیه ها قهوه ای شود ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه:آب و روغن را جوش آورده و آرد را یک مرتبه می افزائیم و هم می زنیم تا آب آن تبخیر شود و بعد از سردشدن تخم مرغها را دانه دانه می افزائیم تا یک ماده یکدست و یکنواختی که قابل رد شدن از قیف باشد به دست آید و مواد را داخل قیف ریخته و داخل ظرف چرب شده ای می ریزیم و بعد سرخ می کنیم و بعد داخل شربت قوام آمده سرد می ریزیم و از نشاسته هم نمی توان استفاده کرد.
نکات قابل توجه در درست کردن بامیه این است که اگر بخواهیم بامیه ها کمی خوش طعم تر شود می توان یک لیوان آب و نصف لیوان گلاب استفاده کرد و در صورت تمایل برای قهوه ای شدن شربت (۲ قاشق غذاخوری) را به آن اضافه می کنیم. و اجازه می دهیم که مواد خوب با هم مخلوط شوند و روی حرارت هم حداقل به مدت ۲۰ دقیقه هم می زنیم تا کاملاً مواد بسته و آب آن کشیده شود در این صورت بامیه ترد و شکننده خواهد شد و البته موقع سرخ کردن نیاز به اینکه روغن داغ باشد نیست و بامیه ها باید تا حدی سرخ شوند که موقع به هم خوردن در روغن صدا بدهد و موقع انداختن در شربت بامیه ها ته ظرف باید بروند تا شهد را کاملاً به خود جذب کنند. بامیه ها آماده است.
شیرینی بامیه
- اسفند ۲۶, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 105 نفر
- برچسب ها : آرد, آشپزی, بامیه, تخم مرغ, شیرینی, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی