شیر کم چرب سرعت پیشرفت آرتروز را کند می کند

شیر کم چرب سرعت پیشرفت آرتروز را کند می کند

محققان آمریکایی می گویند: بیماری آرتروز یک بیماری شایع و دردناک است اما مصرف شیر کم چرب، پیشرفت این بیماری را کند می کند.به ساییدگی مفصل و تخریب سطح مفصلی آرتروز گفته می شود که باعث تغییر شکل، درد و محدودیت حرکتی مفصل می شود. آرتریت به معنای التهاب مفصل است و Osteoarthritis شایع ترین نوع آرتریت محسوب می شود. در استئوآرتریت، عملکرد غضروف مفصلی با اختلال روبرو می شود و پس از مدتی استخوان نیز دچار آسیب می شود. گاهی آرتروز و استئوآرتریت با نام ساییدگی مفصلی نیز شناخته می شوند.هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد ولی می توان برای بهبود و جلوگیری از پیشرفت این عارضه تلاش کرد. مهمترین روش برای کاهش پیشرفت بیماری، انجام حرکات کششی و نرمش اصولی است. این فرآیند باعث افزایش جریان خون و افزایش مقاومت استخوان ها می شود. در ادامه توصیه شده است که غذاهایی مصرف شود که میزان التهاب را کاهش می دهد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که یکی از مهمترین مواد غذایی کاهش دهنده التهاب مفاصل، شیر کم چرب یا فاقد چربی است که پیشرفت آرتروز در زانوی زنان را کاهش می دهد. در این بررسی ۱۲۶۰ زن و ۹۰۰ مردی که از آرتروز مفصل رنج می بردند در طول چهار سال مورد بررسی قرار گرفتند و نتایج نشان می دهد که پیشرفت بیماری در زنانی که به طور مرتب شیر کم چرب یا بدون چربی مصرف می کردند، بسیار آهسته بود.

در حال حاضر بیش از ۲۷ میلیون شهروند آمریکایی ۲۵ سال به بالا از این بیماری رنج می برند. زنان و مردان هر دو به این عارضه مبتلا می شوند ولی شکل بروز آن در این دو گروه متفاوت است و معمولا بیماری در زنان دردناک تر است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا