مواد لازم :جو ۴فنجاندارچین ۱قاشق چای خوریکشمش ۲/۱ فنجانبادام خلال شده ۲/۱ فنجانزرآلوخشک خرد شده ۲/۱ فنجانتخم آفتابگردان ۲/۱ فنجانخرمای تکه شده ۴ عددذغال اخته خشک ۴/۱ فنجانطرز تهیه :همه این مواد را با هم مخلوط کنید (این مقدار برای ۸ نفر کافی است ) برای تهیه ۲ پرس از این غذا ، ۲ فنجان آب بجوشانید و ۴/۱ فنجان از صبحانه سوئیسی در ان بریزید شعله را کم کنید و درب ظرف را نگذارید و به مدت ۷ دقیقه بگذارید بپزد تا آب جذب مواد شود . سپس اجاق را خاموش کرده، درب ظرف را ببندید و بگذارید تا ۲ دقیقه بماند . میتوانید آن را همراه شیر کم چرب یا شیر سویا میل کنید .
صبحانه سوئیسی
- بهمن ۳, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 101 نفر
- برچسب ها : آشپزی, خرما, دارچین, سوئیسی, صبحانه, فوت کوزه گری, کشمش, نوشیدنی و دسر