“آش شله قلمکار” یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین نوع از انواع آش های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص استفاده میشود.
مواد لازم
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار (برای چهار نفر)
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:۴ عدد
سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه
طرز تهیه آش شله قلمکار
برای تهیه ی این آش قدیمی بهتر است قبل از هر کاری شب قبل حبوبات را خیس کنید تا بهتر بپزند.برای تهیه ی این آش پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.گوشت ها را به تکه های کوچکی تقسیم کرده و با پیاز کمی تفت دهید .
سپس سه لیوان آب داغ به ظرف مورد نظر اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد.بعد از اینکه گوشت به طور کامل پخت آن را به وسیله ی گوشتکوب له کرده و بکوبید و به مواد آش اضافه کنید.حبوبات و برنج و سبزی خرد شده و فلفل و گوشت له شده را که با هم مخلوط کردید به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و کاملا جا بیفتد.وقتی که آش آماده شد آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با نعنا داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد این آش پرخاصیت و پرطرفدار
– آش شله قلمکار جزو آش و حلیم میباشد.
– زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
– و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
– آش شله قلمکار را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
– همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
– توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .