طرز تهیه آشی پرطرفدار و پرخاصیت با نام “آش شله قلمکار”

طرز تهیه آشی پرطرفدار و پرخاصیت با نام “آش شله قلمکار”

“آش شله قلمکار” یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین نوع از انواع آش های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص استفاده میشود.

مواد لازم

       مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار (برای چهار نفر)
 

        گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
        پیاز متوسط:۴ عدد
         سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
        نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
        نعناع داغ:به مقدار لازم
        روغن:نصف فنجان
         برنج:یک فنجان
        نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

طرز تهیه آش شله قلمکار

برای تهیه ی این آش قدیمی بهتر است قبل از هر کاری شب قبل حبوبات را خیس کنید تا بهتر بپزند.برای تهیه ی این آش پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.گوشت ها را به تکه های کوچکی تقسیم کرده و با پیاز کمی تفت دهید .

سپس سه لیوان آب داغ به ظرف مورد نظر اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد.بعد از اینکه گوشت به طور کامل پخت آن را به وسیله ی گوشتکوب له کرده و بکوبید و به مواد آش اضافه کنید.حبوبات و برنج و سبزی خرد شده و فلفل و گوشت له شده را که با هم مخلوط کردید به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و کاملا جا بیفتد.وقتی که آش آماده شد آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با  نعنا داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد این آش پرخاصیت و پرطرفدار

    – آش شله قلمکار جزو آش و حلیم میباشد.
    – زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
    – و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
    – آش شله قلمکار را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
    – همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
    – توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا