طرز تهیه حریره بادام زمینی و جودوسر

طرز تهیه حریره بادام زمینی و جودوسر

جو‌ها را درون یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی گرم شوند.

یک فنجان آب به ماهی تابه اضافه کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بخیسند.

آب باقیمانده را همراه با پودر دارچین درون یک قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد.

جو خیس خورده را همراه با آب آن به درون قابلمه اضافه کنید.

بگذارید تا یک دقیقه بجوشند، شعله را کم کنید و مرتبا آن را هم بزنید. سپس بگذارید به مدت ۳ دقیقه مواد پخته شوند.

قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و کشمش‌ها را اضافه کنید. شیر و عسل را به آن ها اضافه کنید.

قطعات موز را نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.حریره شما آماده است.

نوش جان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید