شیرینی عربی کویتی که شبیه لگیمات است و صب به معنی ریختن و القفشه یعنی قاشق که تقریبا معنای شیرینی قاشقی می دهد.
مواد لازم برای صب القفشه :
آرد سفید
۱ لیوان
آرد نخود
۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر خشک
۱ قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل
۱ قاشق چایخوری
زعفران
نصف قاشق چایخوری
نشاسته (کاسترد)
۱ قاشق غذاخوری
روغن
۱/۴ لیوان
خمیر فوری
۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ
۱ عدد
آب
۳/۴ لیوان یا کمتر
طرز تهیه شیرینی صب القفشه :
تخم مرغ را با همزن خوب بزنید پودر هل و زعفران را اضافه کنید بعد باقی مواد به جز آب را به تدریج اضافه کنید زیرا نوع آرد با هم فرق می کند، غلظت آن باید از لقیمات بیشتر باشد بعد خوب که موادتان مخلوط شد بگذارید خمیر استراحت کند خمیرتان که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا زعفران در همه جای آن یکدست شود.
سپس روغن را در تابه بریزید، روغن نباید کامل روی خمیر را بگیرد تا نصفه ی خمیر کافی است. وقتی روغن داغ شد، از خمیر با قاشق بردارید و داخل روغن با حرارت متوسط سرخ کنید وقتی سرد شد شیرینی ها را درون شربت بگذارید و به آرامی هم بزنید تا شربت به خورد شیرینی ها برود. اگر می خواهید کم شیرین باشد آن را فورا از شربت بیرون بیاورید.
در صورت تمایل می توانید روی شیرینی ها را پودر قند و هل بپاشید.