این نوع کباب با طعمی بسیار مطبوع و مزه ای متفاوت میتونه خیلی مورد توجه ایرانی ها که کباب ها یکی از غذاهای اصلی اونها رو تشکیل میده قرار بگیره . ما اغلب عادت کردیم فقط گوشت رو به سیخ بکشیم یا در نهایت در ماست و پیاز و آبلیمو گوشت رو بخوابونیم و کباب درست کنیم . در اینجا نوع متفاوتی از کباب رو به شما آموزش میدم که بسیار خوشمزه ست مواد لازم : گوشت مرغ یا گوسفند : به مقدار لازم / یک کیلو .پیاز درشت : یک عدد پودر لیموعمانی : یک قاشق غذا خوری .رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری . ماست : دو قاشق غذا خوری . زعفران آب کرده : دو قاشق غذاخوری .سیر : یک حبه .روغن زیتون : یک فنجان .فلفل سیاه – فلفل قرمز و نمک : به مقدار دلخواه .طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو درشت خرد میکنیم و سپس با نمک مخلوط میکنیم . این عمل باعث میشه پیاز ما آب بندازه . کمی با دست پیاز و نمک رو ورز میدیم . سپس ده دقیقه ای صبر میکنیم تا حسابی آب پیازها خارج بشه و بعد پیازهای درشت رو دور ریخته و آب پیاز رو نگه میداریم . سپس یک عدد سیر رو رنده ریز کرده به این مخلوط اضافه میکنیم . سایر مواد رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا با هم به خوبی مخلوط بشن . حالا گوشت رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . روی ظرفمون رو یک لایه سلفون پیچیده و این گوشت رو به مدت یکساعت در یخچال نگهداری میکنیم تا خوب مزه دار بشه . بعد از یکساعت گوشت ها رو به سیخ کشیده و کباب میکنیم .این نوع کباب که در کشورهای عربی تهیه و به کباب لبنانی معروف هست , یکی از غذاهای پر طرفدار به شمار میاد و طعم و مزه بسیار خوبی داره . همچنین ذکر این نکته ضروریه که بهتره اگر گوشت ما سفت هست , یک عدد کیوی رو رنده کرده و به مخلوط بالا اضافه کنیم و یا در صورت موجود بودن , از آب میوه آناناس تازه رنده شده استفاده کنیم که بینهایت گوشت رو خوش طعم و ترد و لطیف میکنه .
طرز تهیه کباب لبنانی
- آذر ۱۸, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 129 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, لبنانی ، گوشت ، لیمو عمانی ، پیاز