طرز تهیه کباب لقمه

طرز تهیه کباب لقمه

مواد لازم برای خمیر کباب لقمه ای :

 آرد
۲۰۰ گرم 
 مایه خمیر
۱ قاشق سوپخوری 
 آب ولرم
۱/۴ پیمانه 
نمک 
 ۲ قاشق چایخوری
شیر
۳/۴ پیمانه
روغن
۱/۴ پیمانه

مواد میانی کباب لقمه :

گوشت چرخ کرده 
 ۶۵۰ گرم
 پیاز داغ
 ۱ قاشق سوپخوری
 فلفل و زردچوبه
 به میزان لازم
تخم مرغ 
۱ عدد 
پودر سوخاری
۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ
۱ عدد

طرز تهیه خمیر کباب لقمه :

مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم ۳۷ درجه ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید. 

در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید. 

سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.

خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید. 

در صورتی که تمایل دارید می توانید با ۱۰۰ ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید. 

سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.

پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید. 

برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید. 

کباب ها را روی ضلع ۱۰ سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید. 

رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر ۱۸۰ درجه بگذارید. 

روش تهیه مواد میانی کباب لقمه :

گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های ۱۰ سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید. 

نکته برای پخت کباب لقمه :

اگر مایه خمیر شما پس از ۵ دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.

نوش جان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا