طرز تهیه کیک ژله ای پرتقالی

طرز تهیه کیک ژله ای پرتقالی

مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای پرتقالی:

تخم مرغ 
۳ عدد 
 شکر
۱ لیوان 
 روغن مایع
نصف لیوان 
 پودر ژله
۱ بسته 
آرد
۱/۵ لیوان
آب پرتقال یا شیر
نصف لیوان
بکینگ پودر
۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک ژله ای پرتقالی :

ابتدا قالب را چرب کنبد کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود، روغن و آب پرتقال یا شیر را اضافه کنید و مجدد با همزن هم بزنید.

در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست شود، مواد را داخل قالب بریزید و در فر به مدت ۳۵_۴۰ دقیقه قرار بدهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا