مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای پرتقالی:
تخم مرغ
۳ عدد
شکر
۱ لیوان
روغن مایع
نصف لیوان
پودر ژله
۱ بسته
آرد
۱/۵ لیوان
آب پرتقال یا شیر
نصف لیوان
بکینگ پودر
۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک ژله ای پرتقالی :
ابتدا قالب را چرب کنبد کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود، روغن و آب پرتقال یا شیر را اضافه کنید و مجدد با همزن هم بزنید.
در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست شود، مواد را داخل قالب بریزید و در فر به مدت ۳۵_۴۰ دقیقه قرار بدهید.