عراق مسیحی

عراق مسيحي

یک مبلغ مسیحی معتقد است که: «… و اما مهمترین احتیاج کودکانی که از توجه محروم شده‌اند و می‌توان گفت که از تغذیه‌ی مناسب برخوردار نیستند؛ شناخت عشق مسیح است».
یک رسانه‌ی خبری انگلیسی چنین گزارش می‌کند: «مبلغان مسیحی آمریکایی (عمدتاً پروتستان) هراسان از اینکه دری که اکنون گشوده شده است ممکن است تا به روی کار آمدن یک دولت عراقی در مهلتی ۶ ماهه سریعاً بسته شود، در هیئت‌های کمک بشردوستانه به سوی عراق سرازیر می‌شوند».
آنچه که در روزنامه‌ی تلگراف بیان شده است حاکی از آن است که هدف کنونی، پخش یک میلیون انجیل به همراه رساله و فیلم‌های ویدئویی مذهبی به زبان عربی در سرتاسر عراق است. (پس از آن ۸۰۰۰ نسخه در آخرین مأموریت میسیونرهای مذهبی پخش شده بود).
گروهی از میسیونرهای مذهبی پروتستان که معتقدند مسلمانان و مسیحیان خدای یکسانی را پرستش نمی‌کنند، از سفر‌های آینده باپتیست‌های جنوبی، بزرگ‌ترین فرقه‌ی پروتستان در آمریکا، به همراه کمیته‌ای بین‌المللی حمایت می‌کنند.
جاین بریدی مسئول یکی از این گروه‌های بین‌المللی می‌گوید: «باپتیست‌های جنوبی سال‌های زیادی آرزومند بوده‌اند که به گونه‌ای در عراق راهی به آشنایی با سیره‌ی مسیح گشوده شود». وی همچنین اضافه می‌کند که: «باپتیست‌های جنوبی باید بدانند که جنگی برای نفوس در عراق در جریان است».
مأموریت در پرده
ـ بنابر اظهار روزنامه‌ی انگلیسی The British daily، گروه‌های مذهبی در بین مردم به پخش بسته‌های غذا و کار پزشکی مشغول‌اند اگرچه مطالب ارائه شده‌ی آنها در حین جمع‌آوری اعانه، تأکید بر تبلیغ مذهبی داشت.
بنابر گزارش‌ها، مردم عراق متوجه شدند کسانی که به توزیع غذا مشغول‌اند، مسیحیان آمریکا‌یی بودند. گزلرش دیگری بیان می‌کند که مددرسانان، نسخه‌هایی از انجیل را توزیع می‌کردند. همچنین در این گزارش بیان شده بود که باپتیست‌های جنوبی از کارولینای شمالی، در ماه اکتبر برای پخش ۴۵۰۰۰ جعبه‌ی غذاهای اهدایی، وارد عراق شده‌اند.
به گفته‌ی جیم والکر، یکی از باپتیست‌ها، مهمترین احتیاج کودکانی که از توجه محروم شده‌اند، تا حدی که می‌توان گفت از تغذیه‌ی مناسب برخوردار نیستند، شناخت عشق مسیح است.
جان هانا (John Hanna)؛ یک کشیش پروتستان که اخیراً از عراق بازگشته و برای صدور گذرنامه‌ی جدید تقاضا کرده است، در حالی که خود را یک خدمتگزار بشر دوست توصف می‌کند، در مصاحبه با روزنامه‌ی تلگراف ابراز کرده بود: من نگران این بودم که مقامات آمریکایی بخواهند جلوی ما را بگیرند، و از این نظر که فکر کنند ما با کارهایمان برآشفتگی می‌افزاییم.
گذرنامه‌ی آمریکایی
هانا تأکید می‌کند که یک گذرنامه‌ی آمریکایی همه‌ی آن چیزی است که برای وارد شدن به عراق مرد نیاز است: «یک پاسپورت (گذرنامه) آمریکایی همه‌ی آن چیزی است که شما برای ورود به این کشور نیاز دارید، البته تا زمانی که دولت جدید عراق زمام امور کشور را به دست نگیرد. ابتدا فکر می‌کردیم دو سال فرصت داریم که به فرصتی ۶ ماهه کاهش یافت، هانا این موضوع را با اشاره به دوره‌ی انتقال پیش‌بینی شده قدرت به عراقی‌ها بیان کرد.
براساس توافق اعلام شده در نوامبر گذشته بین حاکم آمریکایی عراق، برمر و شورای حاکم عراقی منتخب آمریکا، از یک دولت موقت عراقی که قرار است تا پیش از ماه ژوئن به وجود آید نام برده می‌شود.
اما وزیر دفاع آمریکا، دونالد رامسفلد در ۱۶ نوامبر گفت که این طرح هیچ گونه تأثیری بر حضور نظامی ارتش آمریکا در این کشور نخواهد داشت.
به منظور توصیف اسلام به عنوان مذهبی ضدمسیح، (قبل از دیدار عراق) هانا به همراه دیگر مبلغان مذهبی به دوره‌های کارآموزی مبنی بر اینکه چگونه مسلمانان عرب را به دین خود دعوت کنند، می‌پرداختند.
در ماه‌های گذشته، هانا دو گروه دیگر از مبلغان مذهبی آمریکایی را در بغداد ملاقات کرده بود. بنا به مطلب مندرج در روزنامه‌ی انگلیسی، یکی از آن دو گروه که از ایالت سرخپوستان آمریکایی بودند، ۳/۱ میلیون رساله‌ی مسیحی به عراق ارسال کرده بود.
افراد نوآیین (نودین)
ـ Jackie Cone پیرزن ۷۲ ساله اهل اهایو که به همراه هانا از عراق بازدید کرده است، ادعا می‌کند که برخی از عراقی‌هایی که او در آنجا ملاقات کرده بود به مسیحیت گرویده بودند.
وی که صحبت‌های خود را با یک زن مسلمان کردی که در آن روز قرار بود تحت عمل جراحی پا قرار بگیرد، بازگو می‌کرد، گفت که او برای آن زن دعا کرده بود که نیازی به این عمل جراحی نداشته باشد. این زن می‌گوید:
من او را در عصر آن روز دیدم و او گفت که خداوند او را شفا داده و او دیگر نیازی به عمل جراحی ندارد. او از الله نامی نبرد، بلکه به خداوند اشاره کرد و او را ستایش کرد. Cone ادعا می‌کند که خداوند او را راهنمایی کرده است تا به عراق سفر کند.
او مدعی شد که: «من به آنها انجیل و فیلم ویدیویی مسیح به زبان عربی داده بودم. من فکر می‌کنم که آنها اکنون خود را یک مسیحی می‌دانند. آنها انجیل را در اختیار دارند و امیدوار هستم که آنها در پناه رحمت الهی رشد کنند.
در ۲۸ اُم ماه مارس، کنگره باپتیست‌های جنوبی بیان داشتند که کمک‌رسانان در مرز اردن ـ عراق، به محض آنکه خطری در عراق وجود نداشته باشد؛ آماده‌ی ورود به آنجا هستند.
گراهام یکی دیگر از این مبلغان اظهار داشت که او از وجود کارکنانی حاضر و آماده برای ورود به عراق، برای تأمین نیازهای مادی و معنوی پس از جنگ برای مردم آن کشور برخوردار است.

مترجم : مهسا خرمی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا