دانشمندان در جدیدترین یافته های خود دریافتند که این غذاها حاوی “مواد سمی” و خطرناکی هستند که موجب مرگ و میر افراد می شوند.
دانشمندان در جدیدترین یافته های خود دریافته اند هنگامی که غذاها سرخ می شوند “کلسترول” موجود در غذاها به شدت بالا می رود و سطح “هورمون” بد موجود در غذاها افزایش پیدا می کند.
بررسی ها نشان می دهند هورمون های مواد غذایی در حالت عادی برای بدن مفیدند اما وقتی غذاها به ویژه مرغ و “مواد گوشتی” در روغن سرخ می شوند سرطان ها گریبانگیر فرد خواهد شد.
گفتنی است حتی غذاهای سرخ کردنی باعث بروز بیماری ها می شوند و از این رو این غذاها برای فرد درد سر ساز و خطرناک می شود.
“غذاهای فوقالعاده خطرناک” را بشناسید!

- اسفند 30, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 153 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تغذیه, غداهای سرخ کردنی, موادغذایی خطرناک
اشتراک گذاری این صفحه در :

مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶