دانشمندان در جدیدترین یافته های خود دریافتند که این غذاها حاوی “مواد سمی” و خطرناکی هستند که موجب مرگ و میر افراد می شوند.
دانشمندان در جدیدترین یافته های خود دریافته اند هنگامی که غذاها سرخ می شوند “کلسترول” موجود در غذاها به شدت بالا می رود و سطح “هورمون” بد موجود در غذاها افزایش پیدا می کند.
بررسی ها نشان می دهند هورمون های مواد غذایی در حالت عادی برای بدن مفیدند اما وقتی غذاها به ویژه مرغ و “مواد گوشتی” در روغن سرخ می شوند سرطان ها گریبانگیر فرد خواهد شد.
گفتنی است حتی غذاهای سرخ کردنی باعث بروز بیماری ها می شوند و از این رو این غذاها برای فرد درد سر ساز و خطرناک می شود.
“غذاهای فوقالعاده خطرناک” را بشناسید!
- اسفند ۳۰, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 109 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تغذیه, غداهای سرخ کردنی, موادغذایی خطرناک