مواد لازم:ماست ۲/۱ پیمانهنمک ۸/۱ قاشق چایخوریزرده تخم مرغ ۲ عددآرد ۲ و ۲/۱ پیمانهعسل یک قاشق سوپخوریکره ۲/۱ پیمانههل یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل قطاب :
گردو یا بادام پودر شده یک پیمانهعسل ۱ تا ۲ قاشق سوپخوریطرز تهیه:ماست – کره و زرده را با هم مخلوط کرده ، کمی می زنیم بعد نمک و هل و عسل را می افزاییم. کم کم آرد را اضافه می کنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد ، خمیر را یک ساعت داخل یخچال گذاشته ، سپس آن را روی یک سطح صاف پهن می نماییم به قطر نیم سانت با یک قالب گرد قالب می زنیم. مواد داخل قطاب را که شامل گردو و عسل بود با هم کاملا” مخلوط نموده از آن به میزان لازم وسط خمیر گذاشته خمیر را می پیچیم در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم . (قبل از گذاشتن داخل فر یک زرده تخم مرغ را با کمی نمک می زنیم و برس روی شیرینی می کشیم تا شیرینی ها بعد از پخت طلایی شوند.)
قطاب عسلی
- اسفند ۲۷, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 105 نفر
- برچسب ها : آشپزی, بادام, عسلی, فوت کوزه گری, قطاب, کیک و شیرینی, گردو