کاهوی دریایی

كاهوي دريايي

من با اینکه جزو آلکهای دریایی هستم ، به علت شباهت زیادی که به کاهو در شکل و طعم دارم ، به من کاهوی دریایی می گویند و مانند کاهو خام و پخته خورده شده ، و در سالاد از من استفاده می شود. دارای انواع مختلف هستم که بعضی از انواع من در آب شیرین و بعضی در آب شور به عمل می آیند، به علت سرشار بودن از املاح معدنی ، مخصوصا ((ید)) در رفع گرسنگی های پنهانی املاح معدنی نقش مهمی داشته ، ضد گواتر و ضد سرطان می باشم ، اینک چند سفارش دیگر برای شستن کاهو: بهتر است آنرا برگ برگ کرده در آبی که چند قطره سرکه به آن افزوده اند خیس کرده ، و با آب تمیز آن را شسته و بگذارید در هوای آزاد کمی بماند.
اگر لاغر هستید و می خواهید چاق شوید، به جای سرکه ، روی سالاد کاهو سکنجبین بریزید و کاهو را همیشه با آن میل نمایید و اگر چاق بوده ، می خواهید لاغر شوید، کاهو و سالاد آن را با سرکه و کمی گلپر میل نمایید. برای رفع بوی بد دهان ، کافی است برگهای سبز کاهو را خوب بجوید. در کوکو و آشها و غذاهای مختلف سبزی دار می توانید از برگهای سبز من استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا