مواد لازم :
راسته پاک کرده یا مغز ران گوسفند ۵۰۰ گرمدنبه خرد شده ۱۵۰ گرمپیاز ریز(مخصوص ترشی) ۳۰۰ گرمفلفل قلمی سبز شیرین تعدادیگوجه فرنگی ورقه شده ۸ عددنمک به میزان لازمطرز تهیه :ویژگی این کباب این است که با سیخ هایی از چوب انار تهیه می شود.(در صورت دسترس نبودن , از سیخ های کوچک دیگری نیز می توانید استفاده کنید ) راسته یا مغز ران را به قطعاتی به طول ۴ سانتی متر و عرض ۲ سانتی متر برش دهید . به ترتیب داخل هر سیخ , یک تکه گوشت , یک دنبه , پیاز و فلفل سبز بزنید تا سیخ ها پر شوند . یک قابلمه متناسب با اندازه سیخ ها برداشته ته آن را با گوجه فرنگی های ورقه شده بپوشانید . سپس سیخ های کباب را روی گوجه فرنگی ها بچینید . در قابلمه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب گوجه فرنگی کاملا تبخیر شود. چنانچه آب گوجه فرنگی تبخیر شده بود ولی کبابها نپخته بود, کمی آب جوش در قابلمه بریزید تا زمانیکه کباب کاملاً بپزد . در اواخر طبخ , کمی نمک به آن بزنید . این کبابها را با سیخ در ظرف بچینید و سرو کنید . (در صورت دلخواه می توانید این کباب را بدون دنبه و فلفل قلمی تهیه کنید) .
کباب حسینی
- آذر ۲۱, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 89 نفر
- برچسب ها : آشپزی, حسینی ، ران گوسفند ، فلفل قلمی ، چوب انار, غذا, فوت کوزه گری