مواد لازم :
گشنیز خرد شده ۳قاشق سوپخوریآویشن خرد شده ۱ قاشق سوپخوریجعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوریسیر خرد شده ۳ حبهنمک و فلفل به میزان لازمآب لیمو ۲/۱ پیمانهروغن زیتون ۴قاشق سوپخوریمیگو بزرگ پاک کرده ۲۴ عددبرگ مو ۸ عددطرز تهیه :گشنیز , آویشن , جعفری, سیرخرد شده را در یک کاسه می ریزیم . نمک , فلفل , آبلیمو, روغن زیتون را به آن اضافه کرده و تمام مواد را مخلوط می کنیم .سپس میگوها را حداقل ۶ ساعت و ترجیحاً یک شب در این سس در یخچال قرار داده , تا کاملاً مزه دار شود . فر را گرم کنید هر ۶ میگو را داخل یک سیخ قرار داده بطوریکه بین هر ۲ میگو یک برگ مو قرار داده سپس در طبقه بالای فر(زیر گریل) یا روی باربیکیو می گذاریم تا پخته شود . حداکثر زمان طبخ به صورت کبابی برای میگو ۵ دقیقه است
کباب میگو با سبزیجات

- آذر 21, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 167 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, میگو ، گشنیز ، برگ مو ، روغن زیتون
اشتراک گذاری این صفحه در :

عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
عدس
۱۳۹۲/۰۲/۰۳
تجسس نامحسوس در دنیای جوانی!
۱۳۹۴/۰۷/۲۹
کاهش وزن با خرما
-۶۲۲/۰۹/۰۹