مواد لازم :
گشنیز خرد شده ۳قاشق سوپخوریآویشن خرد شده ۱ قاشق سوپخوریجعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوریسیر خرد شده ۳ حبهنمک و فلفل به میزان لازمآب لیمو ۲/۱ پیمانهروغن زیتون ۴قاشق سوپخوریمیگو بزرگ پاک کرده ۲۴ عددبرگ مو ۸ عددطرز تهیه :گشنیز , آویشن , جعفری, سیرخرد شده را در یک کاسه می ریزیم . نمک , فلفل , آبلیمو, روغن زیتون را به آن اضافه کرده و تمام مواد را مخلوط می کنیم .سپس میگوها را حداقل ۶ ساعت و ترجیحاً یک شب در این سس در یخچال قرار داده , تا کاملاً مزه دار شود . فر را گرم کنید هر ۶ میگو را داخل یک سیخ قرار داده بطوریکه بین هر ۲ میگو یک برگ مو قرار داده سپس در طبقه بالای فر(زیر گریل) یا روی باربیکیو می گذاریم تا پخته شود . حداکثر زمان طبخ به صورت کبابی برای میگو ۵ دقیقه است
کباب میگو با سبزیجات
- آذر ۲۱, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 100 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, میگو ، گشنیز ، برگ مو ، روغن زیتون