مواد لازم :استیک ماهی آزاد ۴تکه هر کدام ۲۲۵گرمنمک و فلفل سیاه به میزان لازمروغن مایع (آفتابگردان) ۲قاشق سوپخوریآب لیمو ۲/۱ پیمانهرنده پوست لیمو ۱ قاشق سوپخوریمواد لازم برای سس ماهی:فلفل قرمز تند ۶ عددسیر ۲حبهدانه آفتابگردان ۲ قاشق سوپخوریآب لیمو تازه و روغن زیتون (از هر کدام)۲/۱ پیمانهرنده پوست لیمو ۱قاشق سوپخورینمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه :استخوان را جدا کنید و با طرف دیگر نیز همین کار را انجام دهید و مقدرای نمک روی سطحی پاشیده و تکه های ماهی را از طرف پوستش روی آن قرار دهید . سپس با یک چاقو تیز از طرف خودتان به آرامی شروع به جدا نمودن گوشت از پوست نمائید , به طوریکه تا حد امکان نزدیک به پوست باشد . این عمل را در هر تکه ماهی انجام داده و پوست آنها را جدا نمائید, بعد از قسمت باریک تر ماهی به صورت رل بپیچید و با یک نخ آن را ببندید سپس روغن آفتابگردان را به ماهی بمالید . بعد آبلیمو و رنده پوست لیمو را مخلوط نموده به ماهی اضافه کنیدو به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه سس ۵ عدد از فلفل های قرمز تند را بدون دانه کنیدو با سیر , دانه آفتابگردان , آب لیمو و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزید. سپس کاملاً مخلوط نموده بعد تدریجاً روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا سس غلیظ شود. ماهی را از سس که در آن خوابانیده بودید, خارج نموده و هر طرف را در ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه کبابی کنید . سپس با سس ماهی سرو نمایید .
ماهی آزاد باسس تند

- آذر 29, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 137 نفر
- برچسب ها : آشپزی, استیک ماهی ، سس ماهی, غذا, فوت کوزه گری
اشتراک گذاری این صفحه در :

روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
آیا زدن کودکان کار درستیه ؟
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶