مواد لازم :
-یک بسته پاستای فنری شکل-۲۰۰ گرم لوبیا سبز-۸ تا ۱۰ ورق کالباس-۱۰ عدد پیازچه-۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)-۳۰۰ گرم نخود-شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی-دو قاشق غذاخوری سرکه- یک قاشق چای خوری پودر زیره- یک قاشق چای خوری پودر گشنیز-دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده-نمک و فلفل سیاه طرز تهیه :
در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.کالباس ها را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه ها، گوجه و نخود اضافه کنید.سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به پاستا اضافه کرده و لوبیاسبز پخته شده و کالباس را نیز به آنها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید
ماکارونی با لوبیا

- دی 24, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 185 نفر
- برچسب ها : آشپزی, پاستای فنری ، لوبیا سبز, غذا, فوت کوزه گری
اشتراک گذاری این صفحه در :

بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶