مواد لازم :
هلو ۱۰۰۰ گرمشکر ۲۰۰۰ گرمطرز تهیه :
هلو را پوست کنده هسته اش را بیرون آورده آن را چهار قاچ نموده دو ثلث مقدار هلو قند در آب حل کرده هلو را در آن ریخته و بپزید .همینکه هلوها پخته شد آنها را از شربت قند بیرون آورده ، شربت را مجددا بجوشانید تا قوام بیاید ، سپس شربت قوام آمده را روی هلوهای پخته بریزید .
مربای هلو
- دی 13, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 199 نفر
- برچسب ها : آشپزی, شربت قند, فوت کوزه گری, مربا, نوشیدنی و دسر, هلو
اشتراک گذاری این صفحه در :
درمانهای گیاهی فشار خون بالا
۱۴۰۴/۱۰/۰۳
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
خواص انار
۱۴۰۴/۱۰/۰۱
چرا دختران باید در 9 سالگی حجاب را رعایت کنند؟
۱۴۰۴/۰۹/۳۰
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
انتخاب کتاب مناسب برای کودکان
۱۴۰۴/۰۷/۱۰
نمونه اي از آثار اخروي دعاي پدر و مادر
۱۴۰۴/۰۷/۰۵