مواد لازم:
گیلاس ۳ کیلوشکر ۵/۲ کیلووانیل یک سوم قاشق چایخوریطرز تهیه:
گیلاس ها را بشوئید و هسته آنها را درآورید. سپس لابه لای آنها شکر بپاشید و بگذارید یک شب تا صبح، در یک جای خنک بماند تا آب بیندازد.بعد قابلمه را روی حرارت اجاق قرار دهید تا با حرارت یکنواخت بجوشد.وانیل را هم به آن اضافه کنید.وقتی شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنید.بعد از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید.شما می توانید از گیلاس های صورتی رنگ هم به همین صورت مربا تهیه کنید .
مربای گیلاس
- دی ۱۳, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 87 نفر
- برچسب ها : آشپزی, شکر, فوت کوزه گری, گیلاس, مربا, نوشیدنی و دسر, وانیل