نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مصرف زیاد پروتیین خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد.محققان دانشکده پزشکی «نانجینگ» در چین در این مطالعه با بررسی هفت مطالعه مختلف وضعیت سلامتی ۲۵۴ هزار ۴۸۹ بیمار را تجزیه و تحلیل کردند.این هفت مطالعه که بطور متوسط ۱۴ سال طول کشیده بود همگی در ارتباط با رژیم غذایی و مواد مغذی بود.علاوه بر این هیچ یک از این مطالعات برای کشف ارتباط میان مصرف پروتیین و بروز آنی سکته مغزی طراحی نشده بود.محققان متوجه شدند که در شش مطالعه از این هفت مطالعه ارتباطی میان مصرف زیاد پروتیین و کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی وجود دارد و در سه مطالعه از این شش مطالعه این ارتباط از لحاظ آماری چشمگیر بود.با این حال محققان اعلام کردند که این نتایج نیاز به مطالعات بیشتری دارد و تا آن زمان نمی توان گفت که مصرف پروتیین موجود در گوشت قرمز روش مفید و موثری برای کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی است یا نه.
مصرف زیاد پروتئین خطر سکته مغزی را کاهش می دهد
- آبان ۶, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 104 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پروتئین, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, رِِژیم غذایی, سکته مغزی, موادمغذی