مصرف موز و کاهش افسردگی

مصرف موز و کاهش افسردگي

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از مجله اینترنتی BUBBLEWS نتایج یک مطالعه نشان داده است اسیدتریپتوفان موجود در موز ضمن کاهش افسردگی و بهبود خلق و خوی افراد در کاهش سطح استرس نیز بسیار مفید است.
علاوه بر این مطالعات نشان می‌دهد وجود مقادیر بالایی از پتاسیم در موز می‌تواند به کاهش سطوح فشارخون کمک کند که این به نوبه خود وقوع تصلب شرایین، حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد.
به گفته محققان یک مطالعه بزرگ دیگر نیز نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کلیه تا حدود زیادی با مصرف مکرر سبزیجات و میوه‌ها به ویژه موز کاهش می‌یابد چرا که در این مطالعه زنانی که ۴ تا ۶ بار در هفته موز می‌خوردند تا ۵۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به این سرطان قرار گرفتند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا