انواع و اقسام دارم .برای تقویت رحم و جلوگیری از سقط جنین همتا ندارم .
پر از مواد معدنی هستم و شما می توانید به جای گوشت از من استفاده کنید!
من لوبیای سبز می باشم ، و با اینکه جوانترین لوبیاها هستم ، اجازه می خواهم به عنوان سخنگوی خانواده ی لوبیا خود و برادرانم را معرفی نمایم انواع لوبیا. از قبیل : لوبیا قرمز، لوبیای مرمری ، لوبیا چشم بلبلی ، لوبیا چیتی و بالاخره لوبیای روغنی چینی همه جزو حبوبات یا بهتر بگویم جزو بنشن ها هستند و تنها من در این میان در دارودسته ی سبزی ها قرار گرفته ، و در دکان سبزی فروش پیدا می شوم و فروش بقیه به عهده بقال ها و رزازها می باشد. من مثل همه ی سبزیها دارای خون گیاهی ، یعنی سبزینه بوده ، و همین ماده حیاتی امتیاز من با سایر لوبیاها می باشد و در سایر ترکیبات و خواص نزدیک به هم و کم و بیش به هم شباهت داریم . در خانواده ما بیش از صد جور لوبیا دیده شده است که یکی دو تا از آنها چون سمی و تلخ بودند، کشت آنها ممنوع شده است . یکی از مشخصات ما لوبیاها داشتن ویتامین ((ئی )) می باشد به همین جهت ، شیر را زیاد می کنیم . نطفه و رحم را تقویت می نماییم و از سقط جنین جلوگیری می کنیم و عادت ماهانه بانوان را مرتب کرده از خونریزی زیاد جلوگیری می نماییم و در حقیقت زمین بدن را حاصلخیز کرده ، و برای پرورش اولاد مستعد می سازیم ، مقدار این ویتامین در لوبیای چیتی روغن دار زیادتر است ، و چون چینی ها از قدیم به خوردن این لوبیا عادت داشتند، جمعیت آنها فوق العاده زیاد شده است .
قدرت غذایی من ((لوبیای سبز)) نسبت به سایر لوبیاها کمتر است ، ولی در عوض خاصیت طبی بیشتر دارم .
من مثل تمام سبزی ها، دارای ویتامین ((ث )) بوده و از رقیق شدن خون جلوگیری می کنم ، و با میکرب های عفونی می جنگم و با اینکه سبزی هستم ، دارای مواد قندی بیشتری بوده ، و نیروبخش تر از سایر سبزی ها می باشم .ما خانواده ی لوبیا همه سرشار از مواد معدنی هستیم و مخصوصا مقدار آهن در ما زیاد است ، و می توانیم احتیاج روزانه ی مصرف کنندگان را از این جهت تاءمین کرده و از کم خونی جلوگیری نماییم . همه ما دارای مواد سفیده ای گوناگون و زیاد هستیم و با داشتن عناصر معدنی و مواد سفیده ای و ویتامین های گوناگون مقاومت شما را در برابر شداید و امراض زیاد کرده ، و فعالیت روزانه ی شما را افزایش می دهیم .
گیاه خواران و کسانی که نمی خواهند گوشت بخورند، می توانند ما را به جای گوشت مصرف نمایند، زیرا معادل گوشت مواد سفیده ای و فسفر داریم و نیروی جسمی و حافظه را تقویت می نماییم .
مزیت ما بر گوشت این است که مواد سفیده ای و قندی را با هم داریم ، و سرشار از ویتامین های دست اول هستیم . در بین ما ((سوژا)) یعنی لوبیای چیتی به قدری مواد سفیده ای دارد که به آن گوشت بدون استخوان لقب داده اند.من ملین سینه و ریه هستم ، ادرار را زیاد می کنم . هر کس ما انواع لوبیا را زیاد بخورد، خواب های پریشان خواهد دید، غلاف خشک برادران مرا، مردم عادی در اروپای مرکزی برای درمان امراض کلیه – نقرس و مرض قند، مفید می دانند و مردم عادی ایتالیا این خواص را در کل ما انواع لوبیا تشخیص داده اند. با من خوراک های لذیذ و گوارا درست می کنند، و اگر مرا با روغن زیتون سرخ نمایید، خوشمزه تر و زود هضم تر خواهم شد.
همیشه مرا با روغن های مایع سرخ کنید، و از بکار بردن روغن های حیوانی و روغن های سفت شده ی نباتی با من خودداری کنید. عده ای ما را برای مبتلایان به درد مفاصل – نقرس و روماتیسم مضر می دانند. این عقیده به قدری سست و بی اساس است که من تکذیب آن را لازم نمی دانم ، و برعکس به مبتلایان به این امراض توصیه می کنم که از من برای درمان خود استفاده کنند. خوردن یک استکان آب پوست سبز من ناشتا ادرار را زیاد می کند. سنگ مثانه را متلاشی و نابود می سازد و نقرس و روماتیسم را معالجه می کند. برگ های بوته ی من ساس را جذب می نماید، و این مهمترین وسیله برای گرفتن و از بین بردن این حشره ی موذی است از پوست سبز من ، و برگهای بوته ی انواع لوبیا، ضمادی درست می شود که در درمان گزش نیش حشرات موذی است ، با پخته انواع لوبیا می توان ضماد خوبی برای معالجه تاول و زخم های سوختگی درست کرد.
به کسانی که به دریا می روند و حمام آفتاب می گیرند، توصیه کنید که مقداری لوبیای مرمری یا قرمز را پخته و آن را کوبیده به تن خود بمالند، تا از شر آفتاب زدگی خلاص شوند و نیز به آن که پوست بدنشان در اثر تابش آفتاب سوخته و زخم شده است ، سفارش کنید که از ضماد پخته آن ها استفاده نمایند.
این ضماد برای امراض جلدی و باد سرخ نیز مفید شناخته شده است . آب مطبوخ ما رنگ های پارچه های پنبه ای را ثابت و شفاف میکند.ما لوبیاها دارای مقدار زیادی ویتامین ((آ)) هستیم ، و از عفونت های دستگاه تنفس و سرماخوردگی و گرمازدگی جلوگیری می نماییم و به چشم نور و قوت می دهیم .
((سوژا)) که به آن لوبیای چیتی می گویند، اکنون در تمام دنیا کاشته می شود. در ایران نیز برای تهیه روغن نباتی کاشته اند و آجیل فروش ها آن را به اسم ((چلغوزه )) می فروشند. اگر از آن خریدید متوجه باشید کهنه نباشد، مغز آن باید سفید بوده ، بوی بد ندهد. از سوژا شیری درست می کنند که همانند شیر گاو بوده ، و با آب لیموی تخمیر شده مایعی نظیر ماست بدست می آید. در دانه های سوژا ۳۸ درصد مواد سفیده ای و مقداری ویتامین های آ – د – ای – ب – پ – پ پ – کا – اف دیده می شود و ترکیبات آن کم و بیش شبیه شیر است مواد سفیده ای آن ۵/۱ برابر و مواد چربی آن هفت برابر گوشت می باشد. در موقع خرید من دقت نمایید که لکه سفید نداشته باشم ، چون این یک نوع آفت من است .
من ((لوبیا)) هستم !

- اردیبهشت 9, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 170 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تقویت رحم, زخم سوختگی, سنگ مثانه, گیاهان, لوبیا سبز, مدر
اشتراک گذاری این صفحه در :

لقمه حلال در تربیت فرزندان
۱۴۰۴/۰۱/۲۴
مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶