موادی که در فصل بهار باید از رژیم غذایی شما حذف شوند

موادی که در فصل بهار باید از رژیم غذایی شما حذف شوند

علاوه بر پاکسازی بدن از مواد زائد و مصرف برخی از غذاها پرهیز از نوشیدنی‌های گرمی بخش و بسیار رطوبت آور و پرهیز از زیاد خوردن غذاهای مولد خون توصیه می‌شود.ناصر رضایی پور، دستیار دکترای تخصصی طب سنتی ایران گفت: برای حفظ تندرستی در فصل بهار و جلوگیری از عوارض ناشی از انباشته شدن بدن از مواد زائد در زمستان، باید تدابیری را انجام دهیم که شامل پاکسازی بدن از مواد زائد، مضر و پرهیز از برخی مواد غذایی خاص و نوشیدنی‌ها می‌شود.وی افزود: علاوه بر پاکسازی بدن از مواد زائد و مصرف برخی از غذاها، پرهیز از نوشیدنی‌های گرمی بخش و بسیار رطوبت آور، پرهیز از زیاد خوردن غذاهای مولد خون مانند شیرینی‌ها، کیک، و خامه زیاد و کم کردن معقول مصرف انواع گوشت توصیه می‌شود.رضایی پور در ادامه اظهار داشت: باید در بهار از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی، پرخوری، برهم خوری و با هم خوری خودداری شود.این دستیار دکترای تخصصی طب سنتی ایران گفت: بهتر است در بهار مصرف خوراکی‌های تلخ و تند و  شور که همگی مزاج گرم دارند مانند آجیل‌های شور، تخمه، گردو و دیگر مغز‌ها همچنین ادویه تند مانند فلفل، دارچین و زنجبیل کم شود.وی به میوه‌های لطیف اشاره کرد و افزود: میوه‌ها‌یی مانند خیار و هندوانه به سرعت دچار تغییرات نامطلوب می‌شوند که پرهیز از این میوه‌ها نیز توصیه می‌شود.

رضایی پور گفت: در این فصل باید ورزش‌های معتدل انجام شود و از خشم و اضطراب و حمام و سونای خیلی گرم پرهیز شود و همچنین از لباس های لطیف و سبک استفاده شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
پیمایش به بالا