به بیان دکتر سیدمسعود داوودی، از ویژگیهای ماههای پایانی سال، استفاده طولانی مدت و مکرر از شویندهها و سفید کنندهها است، در ادامه اگزمای پوستی با علائم قرمزی، التهاب، خارش و پوستهریزی را از عوارض تماس با این محلولها برشمرد و افزود: در این ایام مراجعه به متخصصان پوست و مو برای درمان اگزمای پوستی افزایش مییابد.
وی تماس با گرد وغبار دیوار و وسایل را عاملی برای تشدید اگزماهای پوستی عنوان کرد و یادآور شد: همچنین در نتیجه زخمی شدن پوست، شانس بروز عفونت پوست افزایش مییابد.
این عضو هیات علمی دانشگاه با بیان این که میزان و شدت بروز عوارض بر حسب طول مدت تماس، غلظت ماده پاک کننده، حتی نوع پوست افراد متفاوت است، افزود: عوارض در افرادی با پوستهای حساستر بیشتر است.
دکتر داوودی از عوارض گاز کلر متصاعد شده از وایتکس (آب ژاول) را سوختگیهای پوستی و بثورات جلدی دلیل آکنه دانست و گفت: بهترین شیوه برای پیشگیری از عوارض پوستی ناشی از محلولهای شوینده و پاک کننده، استفاده از دستکشهای پلاستیکی دو لایه و یا استفاده همزمان از دو دستکش نخی و پلاستیکی است.
وی ورود آب به داخل دستکش را (از طریق ایجاد سوراخ) عاملی برای بروز ضایعات پوستی عنوان کرد و افزود: ضرر ناشی از نفوذ رطوبت و مواد شوینده و پاک کننده به داخل دستکش آسیب دیده به مراتب بیشتر از استفاده نکردن از دستکش است.
این متخصص بیماریهای پوست و مو با بیان این که در مراحل ابتدایی میتوان با چرب نگهداشتن پوست از بروز عوارض کاست، گفت: مواد شوینده و پاک کننده چون آب ژاول (وایتکس)، جوهر نمک و وسایلی مانند سیم ظرف شویی و برس همگی از موارد آسیب رسان به پوست دست به شمار میآیند
مواد شوینده سبب اگزما میشود
- آذر ۱۰, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 109 نفر
- برچسب ها : اگزما، مواد شوینده، التهاب, بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی