میزان استفاده نمک در صنایع غذایی ایران بیش از حد مجاز است

ميزان استفاده نمک در صنايع غذايي ايران بيش از حد مجاز است

رییس انستیتو تحققات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: میزان نمک استفاده شده در صنایع غذایی کشور ، فراوان است.
به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر “احمدرضا درستی” روز چهارشنبه در مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت ۱۲ محصول برتر با بیان اینکه باید به برخی مواد غذایی که ظاهر سمی ندارند توجه کرد، گفت: نمک از جمله موادی است که ظاهرا سمی به نظر نمیآید اما این ماده در صنعت غذایی، بسیار فراون استفاده می شود.

دکتر درستی افزود:هر چند، نمک، وزن غذا را زیاد کرده و سود آوری زیادی برای صنعت غذایی دارد اما صنایع غذایی باید توجه داشته باشند که استفاده زیاد از این ماده برای سلامت جامعه، مضر است.

وی گفت: در زمان حاضر یک بسته از محصولات سالم غذایی را که باز میکنیم، نمک آن بالا است که باید کاهش یابد.

وی به تعادل در مصرف مواد غذایی تاکید کرد و گفت:به عنوان نمونه بر اساس یک تحقیق، مصرف ۵۰ گرم بادام زمینی برای دیابتی مضر نیست این در حالی است که برخی ۵۰۰ گرم بادام زمینی را استفاده می کنند و دچار مشکل می شوند.

مدیرکل اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت نیز دراین مراسم به ۲۲۰ درخواست از صنایع غذایی کشور برای دریافت نشان ایمنی و سلامت اشاره کرد و گفت: طی دو سال گذشته فقط ۲۲ محصول توانسته اند این نشان را دریافت کنند .

دکتر “هدایت حسینی” گفت: محصولاتی که تاکنون نشان یاد شده را گرفته اند از دسته غذاهایی از جمله روغن زیتون، مغز بادام زمینی، عسل طبیعی و فراودههای لبنی و تولیدات لبنی بوده اند.

امروز چهارشنبه در محل انستیتو تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، ۱۲ محصول برتر غذایی و آشامیدنی نشان ایمنی و سلامت گرفتند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید