آرتروز و پوکی استخوان،مشکلی است که در میانسالی، دامنگیر همه بخصوص خانمها می شود.دکتر علی شهیدی زندی، متخصص طب اسلامی و سنتی گفت: در بروز آرتروز و پوکی استخوان،تنها کمبود کلسیم و ویتامین D نقش ندارند بلکه فقدان گروهی از املاح و عناصر بصورت هم زمان فرآیندهای مربوط به پوکی استخوان و آرتروز را تصریح میبخشند.دکتر شهیدی زندی ادامه داد: میوه سنجد و گل بهاره سنجد، حاوی منابع قابل توجهی از املاح و عناصر هستند که مانع پوکی استخوان میشوند که از آن جمله میتوان به عناصر روی،مس، کروم و منیزیم اشاره کرد.وی ادامه داد: میوه سنجد همچنین حاوی اسید فولیک فراوان و ویتامین c زیاد است. علاوه براین،این میوه حاوی ترکیبات گیاهی است که گیرندههای هورمونی را فعال میکند و بنابراین مانع از دست رفتن کلسیم درخانمها می شود.این متخصص طب سنتی تاکید کرد: مصرف پودر سنجد به همراه شیر که غنی از کلسیم است،در جلوگیری از بروز و یا پیشرفت پوکی استخوان و آرتروز بسیار کمک کننده است. ضمن اینکه افراد باید تحت نظر پزشک متخصص،در صورت نیاز از دارو درمانی کمک بگیرند.
میوه ای که درمانگر آرتروز و پوکی استخوان است
- آذر ۱۳, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 76 نفر
- برچسب ها : آرتروز, بهداشت و سلامت, پزشکی, پزشکی و بهداشت عمومی, پوکی استخوان, میوه