مواد لازم برای چهار نفر :
* گوشت چرخکرده گوسفندی – ۵۰۰ گرم* پیاز کوچک ریز خرد شده – یک عدد* نعناع تازه، خرد شده – دو قاشق غذاخوری* جعفری تازه، خرد شده – دو قاشق غذاخوری* پنیر پیتزا – ۱۲۰ گرم* روغن مایع – دو قاشق غذاخوری* نمک و فلفل سیاه – به میزان لازمطرز تهیه :
گوشت چرخکرده، پیاز، نعناع و جعفری را در کاسهای ریخته، نمک و فلفل زیادی به آن بزنید و خوب با دست ورز دهید.مخلوط گوشت را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کمک دست به شکل همبرگر درآورید. پنیر پیتزا را به چهار قسمت مکعبی تقسیم و هر قسمت را روی یکی از همبرگرها قرار دهید. چهار همبرگر باقیمانده را روی پنیر پیتزاها بگذارید. دو لایه همبرگر را طوری به هم بچسبانید که پنیر روی آنها مشخص نباشد. روغن مایع را با کمک برس به سطح رو و زیر همبرگرهای پنیری بمالید و آنها را درون تابه نچسب و روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. وقتی یک طرف آن سرخ شد آنها را برگردانید و طرف دیگر را پنج الی ده دقیقه سرخ کنید
همبرگر پنیری دوبل

- دی 24, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 142 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, گوشت ، نعناع ، پنیر پیتزا
اشتراک گذاری این صفحه در :

بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶