همبرگر پنیری دوبل

همبرگر پنیری دوبل

مواد لازم برای چهار نفر :
* گوشت چرخ‌کرده گوسفندی – ۵۰۰ گرم* پیاز کوچک ریز خرد شده – یک عدد* نعناع تازه، خرد شده – دو قاشق غذاخوری* جعفری تازه، خرد شده – دو قاشق غذاخوری* پنیر پیتزا – ۱۲۰ گرم* روغن مایع – دو قاشق غذاخوری* نمک و فلفل سیاه – به میزان لازمطرز تهیه :
گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نعناع و جعفری را در کاسه‌ای ریخته، نمک و فلفل زیادی به آن بزنید و خوب با دست ورز دهید.مخلوط گوشت را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کمک دست به شکل همبرگر درآورید. پنیر پیتزا را به چهار قسمت مکعبی تقسیم و هر قسمت را روی یکی از همبرگرها قرار دهید. چهار همبرگر باقیمانده را روی پنیر پیتزاها بگذارید. دو لایه همبرگر را طوری به هم بچسبانید که پنیر روی آنها مشخص نباشد. روغن مایع را با کمک برس به سطح رو و زیر همبرگرهای پنیری بمالید و آنها را درون تابه نچسب و روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. وقتی یک طرف آن سرخ شد آنها را برگردانید و طرف دیگر را پنج الی ده دقیقه سرخ کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید