مواد لازم :
جگر مرغ ۳۰۰ گرم
پنیر سن پارمه ۱۰۰ گرم
برنج ۵۰۰ گرم
پنیر پارمیسان ۱۰۰ گرم
نمک به اندازه کافی
سس ایتالیائی ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
برگ مریم گلی چند برگطرز تهیه :
نخست برنج را در آب خیس کرده و به همراه نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید .
چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو نیم پز گردید ، چند قطعه جگر مرغ را سرخ کرده داخل آن بریزید سپس پنیر سن پارمه را رنده کرده به آن اضافه کنید صبر کنید همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده را رویش بریزید.
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.