پخت چلو به طریقه ایتالیایی

پخت چلو به طریقه ایتالیایی

مواد لازم :

جگر مرغ  ۳۰۰ گرم
پنیر سن پارمه  ۱۰۰ گرم
برنج  ۵۰۰ گرم
پنیر پارمیسان  ۱۰۰ گرم
نمک  به اندازه کافی
سس ایتالیائی  ۱۰۰ گرم
سیر  ۲ حبه
برگ مریم گلی  چند برگطرز تهیه :
نخست برنج را در آب خیس کرده و به همراه نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید  .
چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو نیم پز گردید ، چند قطعه جگر مرغ را سرخ کرده داخل آن بریزید سپس پنیر سن پارمه را رنده کرده به آن اضافه کنید صبر کنید همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده را رویش بریزید.
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید