مواد لازم :
برنج ۷۵۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۵ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز سبز ۱۰۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدریطرز تهیه :گوشت را قیمه ای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ مینمائیم دو لیوان آب اضافه می کنیم میگذاریم گوشت بپزد پیازچه و فلفل را خرد کرده و قارچ را تمیز میکنیم و داخل گوشت می ریزیم .
رب و کمی نمک و فلفل را داخل آن کرده میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود .
برنج را تمیز کرده میشوئیم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را میزان می کنیم یک قاشق نمک در آن می ریزیم میگذاریم آب برنج کشیده شود. بعد مواد گوشت و قارچ را لای برنج گذاشته می گذاریم برنج دم بکشد.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست.